Nuoriso taas huollettu, sekä nenäkosketuksia

Suurin osa päivityksistäni taitaa koskea koirien, etenkin Devinin huoltoja. Agility-päivityksiä täällä ei ole näkynyt ikuisuuksiin ja tokostakin lähinnä vaan kisakuulumiset. Tällä hetkellä aika ei vaan oikein riitä muille päivitykselle, vaikka niitä olisikin ajatustasolla olemassa. Blogini toimii kuitenkin pitkälti myös muistikirjana itselleni. Tulen tänne usein tarkistamaan, että mitä jalkaa se Devin ontuikaan vuosi sitten.
Jos et muista, niin Devinhän satutti (taas) itsensä reilut kolme viikkoa sitten, kun ilmeisesti liukastui tai kaatui lenkillä. Vasen etujalka/lapa otti osumaa ja sitä on nyt huollettu. Devin kävi hierottavana 20.2. ja nyt uudelleen tämän viikon maanantaina (6.3.). Molempina kertoina kävimme Koirien Hyvinvointikeskuksessa. Nyt toisella käynnillä jumit olivat jo paljon pienemmät ja Devin on nyt loppuviikosta päässyt hieman kokeilemaan reippaampaa tahtia lenkeillä. Ensi viikolla on vielä fyssarikäynti ja sen jälkeen tiedän ehkä paremmin mihin suuntaan taas mennään.

Päänvaivaksi Devin on päässyt treenaamaan nenäkosketusta seinään. Tässä tuli aika nopeasti ongelmaa vinouden kanssa. Olen antanut Devinin koskea hieman vinottain tyylillä "nenä- ja poskikosketus" ja Devin lähtee sitten herkästi hieman poikittamaan. Tämän treenikerran jälkeen oli pakko laittaa mietintämyssy päälle:

Päätin lähteä muokkaamaan kosketusta suoremmaksi, ajatuksella "nenä- ja leukakosketus". Otin tähän avuksi targetin ja tätä ollaan nyt treenattu vasta pari kertaa. Tässä video ensimmäisestä kokeilusta:

Kommentit